Pick Me.

Harini paling selekeh.
Kenapa la Izwan.



Malass. 😧😢😞





#izwanismail #180914 #1726 #vsco #vscocam #vscomalaysia #MSUmalaysia #amalaysianphoto  (at MSUmalaysia)

Harini paling selekeh.
Kenapa la Izwan.

Malass. 😧😢😞

#izwanismail #180914 #1726 #vsco #vscocam #vscomalaysia #MSUmalaysia #amalaysianphoto (at MSUmalaysia)

Dah Berhenti - I.I.


#arashalvionita #puisi #pantun #syair
#180914 #0458

Dah Berhenti - I.I.


#arashalvionita #puisi #pantun #syair
#180914 #0458

Selamat Petang. 😊




#izwanismail #vsco #vscocam #vscomalaysia #MSUmalaysia #amalaysianphoto  (at Management & Science University,Shah Alam)

Selamat Petang. 😊


#izwanismail #vsco #vscocam #vscomalaysia #MSUmalaysia #amalaysianphoto (at Management & Science University,Shah Alam)

Izwan dah bersedia ke nak buat keputusan?.
Tak pasti lagi
Kena stabilkan semua dulu
Nanti dah selesa kita tengok step seterusnya ya. 😊☺





#izwanismail #130914 #1151 #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscosky #amalaysianphoto

Izwan dah bersedia ke nak buat keputusan?.
Tak pasti lagi
Kena stabilkan semua dulu
Nanti dah selesa kita tengok step seterusnya ya. 😊☺

#izwanismail #130914 #1151 #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscosky #amalaysianphoto

Lama dah tak mengarang. 


Selamat Hari Jadi Izwan. Dah suku abad kau hidup. Kita dah berjalan almost 25 tahun bersama kan. Banyak negeri dah kita bersinggah. Okay kita ya. Kelantan, Johor, Pahang, Negeri Sembilan, Selangor, Sabah, Putrajaya. Penat kan kau dah macam puak nomad. πŸ˜‚. Tapi kena ingat yang kau tetap jadi diri kau. Bak kata orang putih “a boy trap in adult body”. πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜…. Nak buat macam mana bila dah di adaptkan diri untuk jadi macam ni. Banyak kawan dah ada untuk kau Izwan. Tolong ada untuk mereka ya. Terima kasih kawan yang dah bantu tolong dan terima seadanya. 😊. 


Selamat Hari Jadi Izwan Ismail. Live your daily life as it will be the last. πŸ˜€


#izwanismail #10092014 #1307 #happybirthday #25y/o #

Lama dah tak mengarang.


Selamat Hari Jadi Izwan. Dah suku abad kau hidup. Kita dah berjalan almost 25 tahun bersama kan. Banyak negeri dah kita bersinggah. Okay kita ya. Kelantan, Johor, Pahang, Negeri Sembilan, Selangor, Sabah, Putrajaya. Penat kan kau dah macam puak nomad. πŸ˜‚. Tapi kena ingat yang kau tetap jadi diri kau. Bak kata orang putih “a boy trap in adult body”. πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜…. Nak buat macam mana bila dah di adaptkan diri untuk jadi macam ni. Banyak kawan dah ada untuk kau Izwan. Tolong ada untuk mereka ya. Terima kasih kawan yang dah bantu tolong dan terima seadanya. 😊.


Selamat Hari Jadi Izwan Ismail. Live your daily life as it will be the last. πŸ˜€


#izwanismail #10092014 #1307 #happybirthday #25y/o #

Ni la guna dan madu yang jadi manisan saya semalam. Thanks korang untuk birthday semalam. πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜πŸ˜€β˜Ί



*Happy Birthday Intan. 😁☺



#izwanismail #10092014 #0843 #amalaysianphoto

Ni la guna dan madu yang jadi manisan saya semalam. Thanks korang untuk birthday semalam. πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜πŸ˜€β˜Ί

*Happy Birthday Intan. 😁☺

#izwanismail #10092014 #0843 #amalaysianphoto

Dah semua nak buat muka cute sapa nak jadi gangster?. πŸ™ŒπŸ™‹πŸ™Œ. πŸ˜„



#izwanismail #080914 #1941 #gopro #MSUmalaysia #vsco #vscocam #vscomalaysia #amalaysianphoto  (at Management and Science University (MSU))

Dah semua nak buat muka cute sapa nak jadi gangster?. πŸ™ŒπŸ™‹πŸ™Œ. πŸ˜„

#izwanismail #080914 #1941 #gopro #MSUmalaysia #vsco #vscocam #vscomalaysia #amalaysianphoto (at Management and Science University (MSU))

Yang Teristimewa


Tolak tambah aku menanti
Awan yang lenguh menerpa hujan
Menahan berat di suasana petang ini
Jika aku tiada jangan pernah diingati
Seperti air yang lalu dicelahan bukit


Yang teristimewa
Tiada lagi nafasku untuk berkata
Yang engkau ada tiada gantinya
Cuma aku ingin bertanya
Masihkah aku di dalam kantung cintamu?
Sehingga hujung detik masa menjinjing usia
Aku tetap seperti di awal usia


Sadarnya akan adanya kamu
Membuatkan aku gigih memahat hati ini
Dengan namamu



#arashalvionita #puisi #pantun #syair #vsco #vscosky #vscomalaysia #amalaysianphoto
#070914 #1825

Yang Teristimewa


Tolak tambah aku menanti
Awan yang lenguh menerpa hujan
Menahan berat di suasana petang ini
Jika aku tiada jangan pernah diingati
Seperti air yang lalu dicelahan bukit


Yang teristimewa
Tiada lagi nafasku untuk berkata
Yang engkau ada tiada gantinya
Cuma aku ingin bertanya
Masihkah aku di dalam kantung cintamu?
Sehingga hujung detik masa menjinjing usia
Aku tetap seperti di awal usia


Sadarnya akan adanya kamu
Membuatkan aku gigih memahat hati ini
Dengan namamu

#arashalvionita #puisi #pantun #syair #vsco #vscosky #vscomalaysia #amalaysianphoto
#070914 #1825

Silat pengantin. πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜Š


#izwanismail #060914 #1932 #batuferinggi #puma #cabanaracer2 #vsco #vscocam #vscosky #vscomalaysia #amalaysianphoto  (at Pantai Batu Feringgi Pulau Pinang)

Silat pengantin. πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜Š


#izwanismail #060914 #1932 #batuferinggi #puma #cabanaracer2 #vsco #vscocam #vscosky #vscomalaysia #amalaysianphoto (at Pantai Batu Feringgi Pulau Pinang)

Kalaulah awak ada.
Boleh teman saya main hujan tengah jambatan ni . πŸ˜€πŸ˜Š



Selamat Pagi. ☺



#izwanismail #060914 #0741 #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscosky #amalaysianphoto (at Jambatan Pulau Pinang)

Kalaulah awak ada.
Boleh teman saya main hujan tengah jambatan ni . πŸ˜€πŸ˜Š

Selamat Pagi. ☺

#izwanismail #060914 #0741 #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscosky #amalaysianphoto (at Jambatan Pulau Pinang)